I Japan Tokyo Asakusa bashi hotellet

Vi har ju wifi här :D haha så kan ju gå in på le internet osv! Dock bara en viss tid.
Nu är klockan 21:18 i Tokyo, måste bara prata av mig om de här två första dagarna.
Igår och imorse var det FUCKING HEMSKT! Jag var trött och min hjärna ba dkjfidl kunde inte prata japanska, hade huvudvärk och var hungrig typ hela tiden. Det är ju 9 timmars skillnad så klockan 12 på morgonen ville jag bara sova och typ dö. Var allmänt negativ med andra ord. Har glömt mina glasögon hemma så jag ser lite suddigt haha fail av mig D: men ser fortfarande lite ju.
Iaf, sen åkte vi till Shibuya eftersom vi ville ta ut pengar, japaner tar inte emot kort utan bara cash. Detta är viktigt att komma ihåg. Bankautomaterna tog inte heller emot min pappas VISA kort. Vi åkte iaf till Shibuya för att gå till en Citibank och Exchange i hopp om att få lite cash. Ingen av automaterna tog emot korten.
MEN!
Sen testade vi lite random att vända kortet upponer..... OCH DET FUNKA DÅ. Vi hade kortet vänt som det stod på bilden, men det var tydligen fel hahaha.
EN VIKTIG SAK TILL ! i Japan är ALLT tvärtom!! Vänstertrafik, man står på vänstra sidan i tunnelbanan, man vänder korten tvärtom vad det står på bilden osv. Jag var skittrött imorse, men sen åkte vi in till Shibuya och OJOJOJ HEJ MIN ÄLSKLING DET var det japan jag förväntat mig! Plötsligt kunde jag prata japanska ganska flytande igen, vi kunde beställa god mat och behövde inte gå till McDonalds osv. Vi var 3 timmer på en skiiitstor affär och kollade runt på helt amazing saker!! Shibuya var helt klart EPIC AWESOME och jag träffade tre awesome killar som var skitsnygga och snälla :D gjorde purikura med dem också looool!! Berättar mer om dem sen<333
Förlåt för min svenska, pratar japanska 24/7 nu så den lite dålig xD stackars min pappa... XD


Kommentarer
Postat av: Greta~ ^^

Jag. Är. Så. GRYMT AVUNDSJUK ;AAAAA;

2012-02-26 @ 19:43:27
URL: http://guruguru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0